OM OSS

Strand transport og flytteservice er et lite transportselskap og flyttebyrå med base i Tromsø. Vi utfører mange forskjellige oppdrag, og ingen jobber er for små. Se hva vi kan bidra med under tjenester. Vår bil er en moderne MAN Tgl skapbil med innvendig lastekapasitet på hele 35m3. Bilen har også lift med 1000kg løftekapasitet. Hovedområdet vårt er Nord- Norge men kan ta lengre turer hvis det passer og lønnsomheten er forsvarlig.

Daglig leder og innehaver Robert Strand er en erfaren yrkessjåfør med mange års erfaring på norske veier både sommer og vinter, også med tyngre kjøretøy. Han har også fagbrev som yrkessjåfør og har alle førerkortklasser. Vi er opptatt av å yte god service og ønsker å fremstå som en pålitelig og ansvarsfull leverandør av transporttjenester som gjør jobben på en sikker og god måte til avtalt tid.

Strand transport og flytteservice er et enkeltpersonsforetak som er registrert i merverdiavgiftsregisteret. Vi betaler merverdiavgift og skatt og følger alle lover og regler.

Alt gods er forsikret og firmaet har også transportløyve.